Vrienden van Kasteel Renswoude

Stichting Landgoed Kasteel Renswoude ontvangt geen Provinciale- of Gemeente subsidies. Het Rijk verstrekt aan de stichting met betrekking tot uitsluitend het hoofdhuis cofinanciering (SIM) voor de reguliere kosten voor onderhoud, de stichting betaalt in dat geval een forse eigen bijdrage. Voor het onderhoud van de beide aanzienlijke bouwhuizen ontvangt de stichting geen enkele subsidie ook niet van het Rijk. De Stichting is voor de hiervoor vermelde eigen bijdrage voor het hoofdhuis en de volledige onderhoudskosten van de beide bouwhuizen afhankelijk van eigen inkomsten uit huur, pacht en giften.

Voor éénmalige projecten zoals restauraties werft De Stichting financiële steun bij diverse fondsen en overheidsinstellingen.

Bent u genegen ons  te steunen bij restauratieprojecten van het kasteel dan vraag ik u met ons contact op te nemen voor een verdere invulling hiervan. Laat uw gegevens hieronder achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Leveranciers van Stichting Landgoed Kasteel Renswoude doen dit middels een samenwerking. Het is prettig met deze betrouwbare leveranciers te werken, zodat de continuïteit gewaarborgd blijft.

  Onderhoud brandblussers rook en hittemelders

  Onderhoud zichtbepalende beplanting aan het kasteel

  Bestrijding en bescherming van ongedierte

  Alfagroup is een KIWA-gecertificeerde specialist. Zij ontwerpen en realiseren doeltreffende installaties om te beveiligen tegen brand, inbraak en ongewenst bezoek.

  Zij zorgen ervoor dat zowel de installatie als het onderhoud uitsluitend onder leiding van gecertificeerde professionals wordt uitgevoerd.

  Hoe wij met uw gegevens omgaan vindt u in de privacyverklaring